EMS

de EMS vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat het vet wordt afgevoerd en de spiermassa met 25% toeneemt. Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is de EMS techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties is er sprake van een vetreductie & spiermassa toename tegelijkertijd! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 30% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 25% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk!

Neem contact op

6 stappen naar verandering

Stap 1. Zones bepalen

Tijdens de Intake gesprek worden de zones samen met onze experts bekeken en wordt er een behandelplan opgesteld om uw persoonlijke wensen te realiseren.

Stap 2. 360 graden foto’s

Er worden 360 graden foto's geschoten, om ook een visueel beeld te krijgen van de veranderingen en voor uitgang op de zones.

Stap 3. Start EMS

De EMS applicator wordt geplaatst op de zone. De onderhuidse vetlaag wordt verbrand en de spieren worden gestimuleerd en aangespannen gedurende 30 minuten. In deze 30 minuten vinden 20.000 spierspanningen aan, net zoals sit-ups of squats. Dit zorgt ervoor dat de spiergroep kan groeien.

Stap 4. Afkoeling

Na 30 minuten wordt de applicator verwijdert en kan de zone afkoelen.

Stap 5. Na de behandeling

Om het resultaat te behouden en betere resultaten te behalen, is het belangrijk om dagelijks uw eiwit inname te verhogen. Dat zal ervoor zorgen dat de spieren goed genoeg gevoed worden om te groeien. De tweede sessie volgt tussen de 2 a 4 dagen.

Onze Apparatuur

Onze apparatuur maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen EMS technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen en spieren te doen toenemen.