Cryolipolyse

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald.

Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

Onze apparatuur voor de Cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen de vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien.

Zodra de vetcellen door onze behandelde apparatuur voor cryolipolyse behandeld zijn, komen ze niet meer terug.

Wees voorgoed af van overtollige vet met de nieuwste en best geteste apparatuur binnen de CRYOLIPOLYSE

6 stappen naar verandering

Stap 1. Zones bepalen

Tijdens de Intake gesprek worden de zones samen met onze cryo-experts bekeken en wordt u geadviseerd op het proces om uw persoonlijke wensen te realiseren.

Stap 2. Aftekenen

De zones worden vervolgens afgetekend om goed in kaart te brengen welke zones worden aangepakt.

Stap 3. Opmeten/ foto’s

De behandelzones worden opgemeten om het verschil in cm nauwkeurig voor u bij te houden. Ook worden er 360 graden foto's geschoten, om ook een visueel beeld te krijgen van de veranderingen op de zones.

Stap 4. Vacuüm zuig proces

De Cryo-applicatoren zuigen de onderhuidse vetlaag in en de behandelzone wordt gedurende een uur aangepakt.

Stap 5. verwarmen/ bevriezen

Eerst worden de zones verwarmt naar 40°C en vervolgens met een gecontroleerde koeltechniek verlaagt het de temperatuur van de zones naar -10 °C.

Stap 6. Bindweefselmassage

Na een uur wordt de applicator verwijdert en start de bindweefselmassage. U wordt gemasseerd met de essentiële slimming serum op de behandelzones op de doorbloeding te stimuleren.

Onze Apparatuur

Onze apparatuur maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen Cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen.
Met onze techniek is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur.

Door de veilige Cryolipolyse technologie worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierbij is het essentieel om minimaal 2L water per dag te drinken.
Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.