Cryolipolyse

Vet bevriezen kan op alle zones van het lichaam waar zich overtollig vet bevind. Voor de één is dit in de onderkin en voor de ander in de armen, buik of benen. Met Cryolipolyse kunnen wij het vet op deze zones plaatselijk aanpakken en definitief verwijderen.

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald.

Bij afvallen en/of afslanken worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

Onze apparatuur voor de Cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen de vetcellen die afgebroken en afgevoerd zijn, ook niet meer groeien.

Zodra de vetcellen door onze behandelde apparatuur voor cryolipolyse behandeld zijn, komen ze niet meer terug.

Wees voorgoed af van overtollige vet met de nieuwste en best geteste apparatuur binnen de CRYOLIPOLYSE!

Vet bevriezen cryolipolyse afslanken
Cryolipolyse met 360 graden applicatoren

6 stappen naar verandering

Stap 1. Zones bepalen

Tijdens het intakegesprek neemt u samen met de cryo expert alle ins & outs over de Cryolipolyse behandeling door. Vervolgens worden de gewenste zones samen met onze cryo-experts vastgesteld en wordt er voor u een persoonlijk behandelplan opgesteld om uw persoonlijke wensen te realiseren.

Stap 2. Aftekenen, foto’s schieten, opmeten

De zones worden vervolgens afgetekend om goed in kaart te brengen welke zones worden aangepakt. De behandelzones worden opgemeten om het verschil in centimeters nauwkeurig voor u bij te houden. Ook worden er 360 graden foto's geschoten, om een visueel beeld te krijgen bij de vooruitgang van de zones.

Stap 3. Vacuum zuigproces

De Cryo-applicatoren zuigen de onderhuidse vetlaag in, zo wordt de behandelzone optimaal ingezogen en aangepakt.

Stap 4. Cryolipolyse – vet bevriezing

Met een gecontroleerde koeltechniek verlaagt het de temperatuur van de zones naar -10 °C. Dit zorgt ervoor dat vetcellen komen te kristalliseren > bevriezen en uiteindelijk afbreken en afgevoerd worden.

Stap 5. Bindweefselmassage

Na deze procedure wordt de applicator verwijdert en start de bindweefselmassage. U wordt gemasseerd met de essentiële slimming serum om de doorbloeding te stimuleren en betere afvoering van de afgebroken vetcellen te bevorderen.

Stap 6. Nazorg

Het is belangrijk dat na de Cryolipolyse behandeling dagelijks minimaal 2L water wordt gedronken voor optimalisatie van het afvoeringsproces, en zichtbare resultaten. Voor een betere huidconditie is het aangeraden dagelijks de zones te masseren met de COSBEAU Slimming Serum.

Ben je benieuwd of Cryolipolyse de oplossing is voor jou?

Boek dan een gratis consult

Cryolipolyse Rotterdam vet bevriezen

360° vet bevriezen

Onze apparatuur maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen 360° Cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen.
Met deze techniek is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen in een behandeling van slechts 40 minuten.

Door de veilige Cryolipolyse technologie worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd als afvalstoffen. Hierbij is het essentieel om minimaal 2L water per dag te drinken.
Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Bekijk hier de resultaten!

Voordelen van vet bevriezen
  • Het is geen operatieve ingreep, dus er is ook geen herstelperiode
  • Er worden geen naalden gebruikt
  • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden
  • Na elk behandeling is er sprake van vetreductie en met een kuur van 3 behandelingen wordt al een fantastisch gewenste resultaat geleverd
  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
  • Je krijgt een persoonlijk behandelplan
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

FAQ

Doet vet bevriezen pijn?

Nee! Als de koeling na de eerste minuten begint, voelt u druk en een intense kou. Dit verdwijnt snel zodra het gebied verdoofd wordt. Veel mensen lezen, bekijken video’s, werken op hun laptop of doen zelfs een dutje tijdens hun behandeling.

Werkt vet bevriezen echt?

Ja. Het is medisch bewezen dat de behandeling 20-30% van de vetcellen permanent verwijdert na elke behandeling. Lees meer onder het kopje Cryolipolyse.

Is vet bevriezen veilig?

Ja. De behandelingen zijn non-invasief – wat betekent dat de behandeling niet in de huid doordringt, dus er is geen risico op infectie, gezondheidsrisico’s of complicaties.

Waar gaat het vet naartoe na een cryolipolyse behandeling?

Eenmaal als de vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), breken de vetcellen langzaam af en worden ze door het lymfestelsel naar de lever getransporteerd, waar ze als afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd.

Blijven de vetcellen weg na cryolipolyse?

Zodra de behandelde vetcellen afgevoerd zijn, zijn ze voorgoed weg. Zolang u uw gewicht stabiel houdt met uw normale voedingspatroon en dagelijkse lichaamsbeweging.

Hoe lang duurt een cryolipolyse behandeling?

Een cryolipolyse behandeling duurt ca. 60 minuten .

Kan ik na cryolipolyse terugkeren naar normale activiteiten?

Ja. De procedure is volledig niet-chirurgisch, dus u kunt doorgaans onmiddellijk terugkeren naar normale activiteiten. Omdat een operatie maandenlang ongemak en verstoring van het leven kan veroorzaken, is de cryolipolyse een snel en effectieve alternatief voor de traditionele liposuctie geworden.

Waarom kiezen voor THE 21st CLINIC?

Al onze specialisten zijn cryo-experts en voedingsdeskundigen. Het is voor ons belangrijk om clienten te helpen hun lichaamsdoelen te behouden na het bereiken van hun gewenste resultaten.
 
Wij zijn de eerste Cryolipolyse kliniek in Rotterdam die zich volledig specialiseerd op het vet bevriezen, lichaamlijke gezondheid en gegarandeerd resultaat belooft.

Wat te doen na een cryolipolyse behandeling?

De behandeling is volledig non invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden.
Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied. Dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen.
 
Na de behandeling dient u minimaal 2L zuiver water te drinken voor het stimuleren van de afvoering proces en de bloedcirculatie dagelijks te stimuleren.