Buikspieren + Billen verstevigen

EMS

Binnen 4 weken snel en effectief jou buik verstrakken en in shape brengen?

De EMS vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat het vet wordt afgevoerd en de spiermassa met 25% toeneemt. Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is de EMS techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties is er sprake van een vetreductie & spiermassa toename tegelijkertijd!

Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 30% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 25% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk!

EMS spiermassa opbouwen vet verbranden
buikspieren verstakken

5 stappen naar verandering

Stap 1. Zones bepalen

Tijdens de Intake gesprek worden de zones samen met onze experts bekeken en wordt er een behandelplan opgesteld om uw persoonlijke wensen te realiseren.

Stap 2. 360 graden foto’s

Er worden 360 graden foto's geschoten, om ook een visueel beeld te krijgen van de veranderingen en voor uitgang op de zones.

Stap 3. Start EMS

De EMS applicator wordt geplaatst op de zone. De onderhuidse vetlaag wordt verbrand en de spieren worden gestimuleerd en aangespannen gedurende 30 minuten. In deze 30 minuten vinden 20.000 spierspanningen aan, net zoals sit-ups of squats. Dit zorgt ervoor dat de spiergroep kan groeien.

Stap 4. Afkoeling

Na 30 minuten wordt de applicator verwijdert en kan de zone afkoelen.

Stap 5. Na de behandeling

Om het resultaat te behouden en betere resultaten te behalen, is het belangrijk om dagelijks uw eiwit inname te verhogen. Dat zal ervoor zorgen dat de spieren goed genoeg gevoed worden om te groeien. De tweede sessie volgt tussen de 2 a 4 dagen.

Voor wie is EMS geschikt?

  • Voor vrouwen die de buik willen verstrakken en meer willen tonen
  • Voor vrouwen die de billen ronder en steviger willen hebben
  • Voor vrouwen die meer kracht en stevigheid in hun lichaam willen
  • Vrouwen met een Diastase na een zwangerschap
  • Vrouwen die de benen willen verstevigen
  • Vrouwen die last hebben van de bekkenbodem
Afspraak maken
EMS buik verstakken
Gratis Intake

FAQ EMS

Wat is het resultaat van de EMS?

Het resultaat van een EMS is vetreductie van 19% & spiermassa opbouw van 25%! Er kan sprake zijn van een gemiddelde centimeter verlies van 6cm na één 1 gehele kuur.
Het eindresultaat is zichtbaar na 2 maanden. Na de 4e week zie je al opmerkelijk verschil.

Hoe kom ik af van een diastase?

Om af te komen van een diastase, adviseren wij EMS sessies. Dit is nagenoeg 1 van de weinige oplossingen voor het minderen van een diastase, naast een operatieve ingreep.

Helpt EMS bij een diastase?

Diastase na bevalling

Ja! EMS is de oplossing voor het verhelpen van een diastase bij vrouwen na een zwangerschap. Door het samentrekken van de buikspieren tijdens de sessies, wordt het linea alba dichter naar elkaar toegetrokken wat het ‘bolle’ effect drastisch verminderd.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Zichtbaar resultaat is na de eerste sessie al te merken. Wij adviseren 4 tot 6 sessies voor opmerkelijk en langdurige resultaat! (bij sprake van een diastase, 6 tot 8 sessies).
Voor het behouden van optimaal resultaat adviseren wij wel een onderhoudsbeurt per 4 á 6 maanden!

Wat is EMS?

EMS sessies zijn elektromagnetische schokjes die de spieren opwekken en aanspannen voor groei. Tijdens deze contracties worden de vetcellen zodanig opgewarmd, dat deze verbranden en de spiermassa toeneemt.

Dit creëert meer een plattere en gespierde buik, meer energie, huidverstrakking, rondere en stevigere billen en een verhoogde stofwisseling!

Hoelang duurt de EMS sessie?

De sessie duurt 30 minuten. In 1 sessie worden de spieren 20.000 keer aangespannen, wat dus gelijk staat aan 20.000 sit-up’s, of squats!

Wat is het verschil tussen EMS & trainen?

Tijdens het trainen worden de spiermassa tot maximaal 50% geactiveerd. Met de EMS wordt 100% van de spiermassa geactiveerd met liefst 20.000 contracties in 30 minuten.

Wat zijn de bijwerkingen van de EMS behandeling?

EMS is een non invasie behandeling. Na de behandeling is er geen sprake van een hersteltijd. De behandelde zone zou eventueel gevoelig/ beurs kunnen aanvoelen, maar trekt ook weer snel weg.

Is EMS FDA goedgekeurd?

EMS is FDA & CE goedgekeurd!

Voor wie is EMS geschikt?

EMS is voor iedereen schikt met een vetpercentage lager dan 26% en voor vrouwen die onlangs zijn bevallen en last hebben van een diastase.

Wij behandelen niet wanneer er sprake is van een zwangerschap, koperspiraal, pacemaker, hartproblemen en metaal implantaat in het lichaam.

Direct een afspraak inboeken?
Boek nu gemakkelijk uw afspraak online!

Afspraak maken