EMSculpt voor de spieren

By augustus 10, 2022augustus 31st, 2023EMSculpt

De EMSculpt sessies kunnen in verschillende standen worden uitgevoerd. Denk hierbij aan HIIT-training, krachttraining en een training voor spiermassa bouwen. Het verschil tussen een normale gym work-out en EMSculpt is enorm!

 

Vet bevriezen cryolipolyse afslanken

Tijdens de EMSculpt sessie wordt de applicator geplaatst op de spiergroep die zal worden aangepakt. In 30 minuten tijd wordt deze spiergroep 20.000 keer getarget met elektromagnetische schokjes die de spiergroep stimuleert om te gaan groeien.

HIIT

HIIT-training ook wel HIGH INTENSITY INTERVAL TRAINING is een alternatief voor cardio trainingen zoals hardlopen, fietsen & roeien. In een korte duur voer je een intensievere work-out uit, voor meer vetverbranding en zelfs een after-burn effect. Een after-burn effect is dat jouw lichaam nog een extra aantal calorieën verbrand na dat je klaar bent met jouw work-out. Hoe ideaal is dat? Omdat jouw lichaam in een korte duur veel intensiever is behandeld, zorgt dat ervoor dat het langer voor het lichaam duurt om na de sessie te herstellen en tijdens dit herstel verbruikt jouw lichaam meer energie waardoor er dus ook meer calorieën worden verbrand na jouw sessies. Je bespaart tijd, jouw EMSculpt sessie is 50% effectiever dan een gewone gym work-out en hierdoor zijn jouw resultaten dus ook veel sneller en beter zichtbaar.

STRENGTH

De optie Strength bij de EMSculpt sessie zorgt voor meer kracht in jouw spieren en betere uithoudingsvermogen. Hiermee wordt jouw conditie verbetert en dus jouw uithoudingsvermogen langer. Voor iemand die al sport is deze optie zeer interessant. Je ervaart tijdens het trainen na deze sessies en enorm verschil in jouw gym life. Meer gewichten kun je liften, zwaardere gewichten en je kunt meer sets uitoefenen omdat de spiergroep krachtiger is.

HYPERTROPHY

This is MAGIC. Met Hypertrophy standen wordt de spiergroep gestimuleerd om te groeien! Hiermee wordt de volume van de spier groter, sterker en strakker. Ideaal voor beter vorming van de billen of meer abs definitie op de buik!

 

 

Hele lieve dames en ik ben heel tevreden met mijn eindresultaat.

V. Hasselbaink – EMSculpt buikzone

Direct een afspraak inboeken?
Boek nu gemakkelijk uw afspraak online!

Afspraak maken of (gratis) vrijblijvende consult inboeken

Leave a Reply