EMSCULPT

Elevate Your Body and Mind

EMSCULPT is ’s werelds eerste behandeling die jou helpt spieren op te bouwen en jouw lichaam vorm te geven, non-invasief.
Bovendien kan het ook gebruikt worden voor een geheel non-invasieve bil verstevigende behandeling.
Spieren vormen het lichaam en EMSCULPT kan zo ook jou helpen jouw lichaamsdoelen te bereiken.

SNEL EN EFFECTIEF

IN SLECHTS 30 MIN

20.000 sit-ups/squats 

GEEN HERSTELTIJD

VOLLEDIG NON-INVASIEF

Emsculpt BTL buikspieren sixpack
Vet bevriezen cryolipolyse afslanken

Binnen 4 weken snel en effectief jouw buik of billen verstrakken en in shape brengen?

De EMSculpt vermindert vetweefsels en zorgt ervoor dat het vet wordt afgevoerd en de spiermassa met 16% toeneemt. Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren daarom is de EMSculpt techniek een ware innovatie. Tijdens deze spiercontracties is er sprake van een vetreductie & spiermassa toename tegelijkertijd!

Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollig vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Wanneer we er strakker uit willen zien gaat het niet alleen om vet, immers: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het is nu mogelijk!

Wat is EMSculpt?

EMSculpt is een non-invasieve behandeling waarbij zowel vet wordt verwijderd als spieren worden opgebouwd. Geen naalden, mesjes of verdoving is nodig. EMSculpt kan je helpen bij het liften van de billen en dat zonder operatie.

HIFEM Energy zorgt voor sterke en maximale spiercontracties, wat voor nieuwe spiermassa zorgt. Het is een intense ”workout”. Het beste gedeelte? Je ligt er comfortabel bij!

 

Een EMSculpt sessie

Een EMSculpt behandeltraject begint altijd met een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten, waarin zij jou alles uitlegt over de sessies. Als er nog vragen zijn of u meer informatie wilt, is er uitgebreid de tijd om deze door te nemen.

EMSculpt zorgt voor opbouw van spiermassa en vermindering van vetweefsel door elektromagnetische straling. Deze spiercontracties staan gelijk aan 20.000 sit-ups of squats (in 30 minuten)! EMSculpt voelt als een intensieve workout zonder pijn voor een een strakkere buik, stevigere spieren of mooie ronde billen!

Vet verliezen is altijd fijn, maar om hierbij ook meer definitie te krijgen is spieropbouw een must. Wordt sterker met 4 EMSculpt sessies, your core will thank you!

Stap 1. Zones bepalen

Tijdens het intake gesprek worden de zones samen met onze experts bekeken en wordt er een behandelplan opgesteld om uw persoonlijke wensen te realiseren.

Stap 2. 360 graden foto’s

Er worden 360 graden foto's geschoten. Aan het eind van het behandeltraject worden ook na-foto's geschoten om het eindresultaat goed in beeld te brengen.

Stap 3. Start EMSculpt

De EMSculpt applicator wordt geplaatst op de zone. De onderhuidse vetlaag wordt verbrand en de spieren worden gestimuleerd en aangespannen gedurende 30 minuten. In deze 30 minuten vinden 20.000 spierspanningen plaats, net zoals bij sit-ups of squats. Dit zorgt ervoor dat de spiermassa toeneemt en het plaatselijke vet afneemt.

Stap 4. Na de sessie

Na 30 minuten wordt de applicator verwijdert en koelt de zone af. Om het resultaat te behouden en betere resultaten te behalen, is het belangrijk om dagelijks uw eiwit inname te verhogen. Dat zal ervoor zorgen dat de spieren goed genoeg gevoed worden om te groeien. De tweede sessie volgt tussen de 2 a 4 dagen.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Zichtbaar resultaat is na de eerste sessie al te merken. Wij adviseren 4 tot 6 sessies voor opmerkelijk en langdurige resultaat! (bij sprake van een diastase, 6 tot 8 sessies).

Voor het behouden van optimaal resultaat adviseren wij wel een onderhoudsbeurt per 4 á 6 maanden!

Hoelang duurt de EMSculpt sessie?

De sessie duurt 30 minuten. In 1 sessie worden de spieren 20.000 keer aangespannen, wat dus gelijk staat aan 20.000 sit-up’s, of squats! 

Wat is het resultaat van de EMSculpt?

Het resultaat van een EMSculpt kuur is vetreductie van 19% & spiermassa opbouw van 16%! Het eindresultaat is zichtbaar na 2 maanden. 

Wat is het verschil tussen EMSculpt & trainen?

Tijdens het trainen worden de spieren tot maximaal 50% geactiveerd. Met de EMSculpt wordt 100% van de spiermassa geactiveerd met maarliefst 20.000 contracties in 30 minuten.

Voor wie is EMSculpt geschikt?

EMSculpt is voor nagenoeg iedereen geschikt. Wij behandelen niet wanneer er sprake is van een zwangerschap, koperspiraal, pacemaker, hartproblemen en metalen implantaten in het lichaam.

Helpt EMSculpt bij een diastase?

Ja! EMSculpt is de oplossing voor het verhelpen van een diastase bij vrouwen na een zwangerschap. Door het samentrekken van de buikspieren tijdens de sessies, wordt het linea alba dichter naar elkaar toegetrokken wat het ‘bolle’ effect drastisch verminderd.

Super lief en heel warm ontvangen! Tijdens de behandeling hield ze er rekening mee dat het m’n eerste keer was, door meerdere keren te vragen hoe het voelt en of het goed gaat. Ik voelde me op m’n gemak en kom zeker weer terug! Bedankt 🤩

Lorraine S.

Superleuke dames en nu al een geweldig resultaat.

Saskia D.

Hele lieve dames die daar werken. Werd goed geïnformeerd over de behandeling en het nazorg daarvan. Met tevredenheid uit de clinic gegaan.

Ashvita M.

Super top! Nu voor de tweede keer geweest en ben nu al blij met het resultaat!! ook echt super lieve meiden en ze laten je helemaal op je gemak voelen!

Sanne A.

BOEK UW CONSULT

Bent u geïnteresseerd in de EMSculpt sessies maar heeft u nog vragen? Boek hier gemakkelijk en geef uw voorkeursdatum door voor een vrijblijvend consult.