FAQ Cryolipolyse

Werkt vetbevriezing?

Ja. Het is medisch bewezen dat de behandeling 20-30% van de vetcellen permanent verwijdert bij elke behandeling in behandelde gebieden. Lees meer onder het kopje Cryolipolyse.

Waar gaat het vet naartoe?

Eenmaal gekristalliseerd, breken de vetcellen langzaam af en worden ze door het lymfestelsel naar de lever getransporteerd, waar ze als afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd.

Blijven de vetcellen weg?

Zodra de behandelde vetcellen verdwenen zijn, zijn ze voorgoed verdwenen. Zolang u uw gewicht behoudt met uw normale voedingspatroon en dagelijkse  lichaamsbeweging.

Doet vet bevriezen pijn?

Als de koeling na de eerste minuten begint, voelt u druk en intense kou. Dit verdwijnt snel zodra het gebied verdoofd wordt. Veel mensen lezen, bekijken video’s, werken op hun laptop of doen zelfs een dutje tijdens hun behandeling.

Hoe lang duurt elke behandeling?

De behandeling duurt ca. 60 minuten, excl. intake en na-massage.

Kan ik na de behandeling terugkeren naar normale activiteiten?

Ja. De procedure is volledig niet-chirurgisch, dus u kunt doorgaans onmiddellijk terugkeren naar normale activiteiten. Omdat een operatie maandenlang ongemak en verstoring van het leven kan veroorzaken, is de cryolipolyse snel een populair alternatief voor de traditionele liposuctie geworden.

Waarom kiezen voor THE 21st CLINIC?

Al onze specialisten zijn cryo-experts en  gekwalificeerde voedingsdeskundigen. Het is voor ons belangrijk om clienten te helpen hun lichaamsdoelen te behouden na het bereiken van hun gewenste resultaten.

 

Wij zijn de eerste Cryolipolyse kliniek in Rotterdam die zich volledig specialiseerd op het vet bevriezen., lichaamlijke gezondheid en gegarandeerd resultaat belooft.

Is vet bevriezen veilig?

Ja. De behandelingen zijn niet-invasief – wat betekent dat de behandeling niet in de huid doordringt, dus er is geen risico op infectie, gezondheidsrisicos of complicaties.

Wat te doen na de behandeling?

De behandeling is volledig non invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden.

Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied. Dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen.

 

Na de behandeling dient u minimaal 2L zuiver water te drinken voor het stimuleren van de afvoeringsproces.

FAQ EMS

Wat is het resultaat van de EMS?

EMS is een liefst 7 klinische studies effectief bewezen. Het lichaam bestaat 30 á 40% uit spieren. Tijdens de sessies zijn er sprake van 20.000 contracties in 30 minuten. Na afronding van de gehele kuur zal de behandelde zones toned & verstrakt zijn. Bovendien zal er sprake zijn van een opmerkelijk verschil aan vetmassa.
Het resultaat van een EMS is een vetreductie van circa 20% & een spiermassa opbouw van 18%! Er kan sprake zijn van een gemiddelde CM verlies van 6 CM na één 1 gehele kuur.

Het eindresultaat is zichtbaar na 2 maanden, na de 4e week zie je al opmerkelijk verschil.

Wat zijn de bijwerkingen van de EMS behandeling?

EMS is een non invasie behandeling, na de behandeling is er geen sprake van een hersteltijd. De behandelde zone zou eventueel gevoelig/ beurs kunnen aanvoelen, maar trekt ook weer snel weg.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Zichtbaar resultaat is na de eerste sessie al te merken, wij adviseren 4 tot 6 sessies voor opmerkelijk en langdurige resultaat! Voor het behouden van optimaal resultaat adviseren wij wel een onderhoudsbeurt per 4 á 6 maanden!

Hoelang duurt de sessie?

De sessie duurt 30 minuten. In twee weken tijd adviseren wij een kuur van 4 behandelingen. 2 behandelingen per week, om de 2 á 3 dagen het liefst.

Wanneer mag ik niet behandeld worden?

Beste resultaten van EMS worden bereikt voor kandidaten met een niet hogere BMI dan 30. Wanneer er sprake is van een zwangerschap, koperspiraal, pacemaker, hartproblemen, metaal implantaat in het lichaam zijn de sessies niet toegestaan.

Is EMS wetenschappelijk onderbouwd?

Ja zeker! EMS is effectief bewezen bij,
-Microscopisch weefselonderzoek bij Dr. Weiss :92% van de behandelingen zorgde voor vermindering van vetcellen
-CT- scan waarbij er sprake was van 19% spiermassa toename
-Meetlint bij Dr. Jacob waarvan minimaal 4CM omvangverlies in 3 maanden.
-85% van de vrouwen waren tevreden over de 20.000 squads in 30 minuten optie.
-Ultrasound bij Dr. Katz, bewezen 26% vetverlies rondom de onderbuik
-MRI scan bij Dr. Kinney. Op basis van MRI- scan werd er aangetoond dat er sprake was van een gemiddelde vetreductie van 19% & een spiermassa toename van 16%!

Is EMS FDA goedgekeurd?

EMS is FDA & CE goedgekeurd!

Wat is het verschil tussen EMS & trainen?

Tijdens het trainen worden de spiermassa tot maximaal 50% geactiveerd. Met de EMS worden 100% van de spiermassa geactiveerd met liefst 20.000 contracties in 30 minuten.

FAQ Laser ontharing

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

U zult al resultaat zien vanaf uw allereerste behandeling! Om een optimaal resultaat, heeft u echter gemiddeld 6-10 behandelingen nodig, dat komt omdat, haargroei verschillende fases heeft. Niet alle haren zullen tegelijkertijd in dezelfde fases groeien, om elk haarzakje te vernietigen zal er minimaal 6 behandelingen plaats gevonden moeten worden.

Hoe lang zit er tussen elk behandeling?

Dat is afhankelijk van de zone, tijdens het consult zult u hier meer informatie over krijgen. Gemiddeld adviseren voor het lichaam een behandeling om de zes tot acht weken. Voor het gezicht zal de laserbehandeling om de vier tot zes weken plaats vinden.

Is laser ontharing permanent?

Laserontharing biedt permanente haarvermindering. Het haar dat door de laser wordt behandeld, wordt permanent vernietigd

Doet een laserontharing behandeling pijn?

Nee! Natuurlijk heeft iedereen een eigen pijngrens, maar laserontharing is niet pijnlijk. Onze lasers hebben een ingebouwd koelsysteem, dat helpt tegen de pijn, waardoor de behandeling veiliger en comfortabeler wordt.

Voor wie is een laserbehandeling geschikt?

Onze Gentle Max Pro is een apparatuur met de nieuwste technologie en kan van gepigmenteerd haar tot van alle huidtypes behandelen. Het is dus veilig voor huidtypes 1-6!

Helpt laserontharing met scheer bultjes en ingegroeide haren?

Ja zeker! Je kunt afscheid nemen van scheer bultjes en die pijnlijke en vervelende ingegroeide haartjes.

Is het mogelijk om te laseren in de zomer?

4-6 weken voor en na de behandeling moet blootstelling aan UV stralingen vermijden worden, zo niet kan er sprake zijn van complicaties, zoals hyperpigmentatievlekken en verbranding van de huid. Ook moet er dagelijks goed ingesmeerd worden met een SPF hoger dan 30.

Hoelang duurt een behandeling?

De duur van een behandeling is afhankelijk van welke zone er behandeld wordt, tijdens het consult krijgt u een inschatting van de behandelduur.

Wat is het verschil tussen een Diode- Laser & Gentle Max pro?

De Gentle Max Pro is het snelste systeem voor laserontharing, waardoor het ideaal is voor de behandeling van grotere gebieden. De golflengte is langer dan die van andere systemen, waardoor het effectief is op een breder scala aan huidtypes, van lichte huidtinten tot donkere huidtinten.

 

De Gentle Max pro richt zich niet op melanine, waardoor het veilig is voor alle huidtypes.  De lange golflengte betekent dat er minder energiepulsen nodig zijn, waardoor Nd:YAG-laserbehandelingen korter en comfortabeler zijn dan andere lasersystemen met snellere herhalingen.

Wij staan klaar voor al uw vragen!

Wilt u toch wat meer informatie of wilt u langskomen voor een vrijblijvend consult? Onze collega’s staan voor u klaar.

Neem contact op