Gentle max PRO

Laser ontharen

Nooit meer te hoeven scheren, waxen en epileren!
De Candela GentleMax Pro behoort tot de meest krachtigste laser ten allen tijde. Deze krachtige en snelle laser is geschikt voor laser ontharen van alle huidtypes en haartypes.

De GentleMax Pro is een combinatie van twee systemen; de Alexandrite laser (755nm) en het Nd:YAG (1064nm). De Alexandrite laser is geschikt voor de lichtere huidtypes en het Nd:YAG systeem is geschikt voor de gepigmenteerde huid.
Zo is de Candela Gentle Max Pro zeer effectief en geschikt voor huidtype I tot en met huidtype VI.
Voor zowel laser ontharen als pigmentvlekken, Gentle Max Pro is the key!

Laser ontharing gentle max pro donkere huidskleur laser kliniek
Laser ontharen benen laser kliniek
Bikini lijn laseren met gentle max pro

Ingegroeide en geïrriteerde haartjes rondom de bikinilijn

Veel mensen hebben last van geïrriteerde ingroeiende haren. Meestal zien we dat dit gebeurt op plekken waar dikkere haargroei zit.

Bij het verwijderen van ongewenst lichaamshaar door middel van scheren, waxen of epileren, kunnen ingegroeide haartjes ontstaan. Nieuwe haartjes groeien vanuit de haar follikels onder de huid. Scheren, waxen en epileren verwijderen enkel het zichtbare haartje en niet het follikel zelf. Wanneer het lichaamshaar weer groeit, kan deze terug krullen en onder de huid terecht komen en de huid irriteren. 

Met laser ontharing worden de haarfollikels vernietigd waardoor er geen haargroei meer ontstaan en dus ook de huid kan rusten en jij geen last meer hebt van ingegroeide haartjes en een gelimiteerde huid rondom dit gebied. 

 

Effectief tegen de fijnere haartjes en gepigmenteerde huid!

De Gentle Max Pro zorgt met de Alexandriet systeem voor het vernietigen van fijne en oppervlakkigere haren. Dit handstuk schiet laserpulsen af met een golflengte van 755 nanometer.

De Nd:YAG laser schiet laserpulsen af met een golflengte van 1064 nanometer, zo is de Nd:YAG zeer effectief voor donkere huidtypes en meest diepliggende haarzakjes. Binnen een korte tijd wordt door middel van de laserstraal veel energie afgegeven. De hitte zorgt voor de beschadiging van het haarzakje, zo kan het geen nieuw haar meer produceren.

Uniek koelingssysteem
De GentleMax Pro maakt gebruikt van een gepatenteerd koelingssysteem. De gepatenteerd koelingssysteem sprayt een verkoelende cryospray op de huidoppervlakte vlak voor de laserpuls, dit zorgt voor zowel bescherming van de huid als verkoeling tegelijkertijd! Bovendien is er hierdoor geen gel meer nodig ter bescherming van de huid.

Met als resultaat: Definitief haargroei reduceren op een gemakkelijke en comfortabele manier!

FAQ

Doet de laser ontharing behandeling pijn?

Nee! Natuurlijk heeft iedereen een eigen pijngrens, maar laserontharing is niet pijnlijk. Onze lasers hebben een ingebouwd koelsysteem, waardoor de behandeling comfortabel wordt ervaren.

Wat is het verschil tussen een Diode- Laser & Gentle Max pro?

De Gentle Max Pro is het snelste en krachtigste systeem voor laser ontharen. De golflengte is langer dan die van andere systemen, waardoor het effectief is voor alle huidtypes. Ook is de laser krachtiger dan een Diode laser waardoor je minder behandelingen nodig hebt om haar vrij te kunnen zijn!

Is het mogelijk om te laseren in de zomer?

Ja! Na de behandeling dient de huid goed te kunnen herstellen. Wij adviseren om de huid altijd te beschermen door middel van zonnebescherming met SPF 50. Overmatige blootstelling aan de zon zonder bescherming en gebruik van de zonnebank wordt afgeraden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor resultaat?

U zult al resultaat merken vanaf uw eerste behandeling. Om volledig haar vrij te zijn, heeft u echter gemiddeld 6-10 behandelingen nodig. Dit is omdat het haargroei verschillende fases heeft. Niet alle haren zullen tegelijkertijd in dezelfde fases groeien. Om elk haarzakje te vernietigen zal er min. 6 behandelingen plaats gevonden moeten worden.

Hoe lang zit er tussen elk behandeling?

Gemiddeld adviseren voor het lichaam een behandeling om de zes tot acht weken. Voor het gezicht zal de laserbehandeling om de vier tot zes weken plaats vinden.

Is laser ontharing permanent?

Laser ontharen biedt permanente haarvermindering. Het haar dat door de laser wordt behandeld, wordt permanent vernietigd.

Voor wie is een laserbehandeling geschikt?

De Gentle Max Pro is een apparatuur met de nieuwste technologie. Hierdoor kunnen we alle haar en huidtypes veilig behandelen. Het is dus veilig voor huidtypes 1-6!

Helpt laser ontharing met scheer bultjes en ingegroeide haren?

Ja zeker! Je kunt afscheid nemen van scheer bultjes, pijnlijke- en vervelende ingegroeide haartjes!

Hoelang duurt een behandeling?

De duur van een behandeling is afhankelijk van welke zone er behandeld wordt, tijdens het consult krijgt u een inschatting van de behandelduur.

Bij welke huidproblemen wordt laser ontharing toegepast?

Laser ontharen wordt toegepast op huidproblemen zoals Keratosis pilaris, ingegroeide haartjes, verstopte haarzakjes en veel meer.