Gezicht laseren | Veilig en effectief

By augustus 12, 2023Laser ontharing
Laser ontharen Rotterdam, gentle max pro, candela, laserontharing, bikinilijn groot laseren, donkere huid laseren
gelaat laseren, Laser ontharen Rotterdam, gentle max pro, candela, laserontharing, bikinilijn groot laseren, donkere huid laseren. zorgverzekering
Candela - Gentle max PRO

NO SHAME IN FACIAL HAIR

Overmatig haargroei in het gezicht is bij vrouwen een onderwerp die niet vaak besproken wordt, alhoewel is het normaal en komt het vaak voor.
Het hebben van overmatig haargroei in het gelaat kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan er sprake zijn van een genetische aanleg, een onderliggend medisch probleem en/of een hormonale disbalans. Het gezicht laseren met de Candela Gentle Max PRO kan helpen af te komen van overmatig gezichtshaar.

Voor vrouwen die last hebben van haargroei in het gelaat is laserontharing de beste oplossing. De Gentle Max Pro vernietigt de haarzakjes definitief waardoor er geen haartjes meer terug groeien. Op deze manier kom je veilig en effectief af van overmatig haargroei in het gelaat.

Direct afspraak maken

GRATIS CONSULT

Om er achter te komen hoe effectief een laser behandeling nu echt is, hebben we een leuke eerste kennismakingsgesprek en gratis proefbehandeling! Zo kom jij te weten hoe effectief laseren voor jouw kan zijn en maak je kennis met THE 21st CLINIC en haar specialisten!

Tijdens het intake gesprek wordt je geïnformeerd laser ontharen, het apparatuur wat wij gebruiken, de voor en nazorg van jouw behandelingen en veel meer. Hier krijg je de ruimte om al jou vragen te kunnen stellen en deze door een deskundige te laten beantwoorden.

De voordelen van laser ontharen in het gezicht

  • Met laser ontharen van het gezicht kunnen we ervoor zorgen dat de haren minder worden of compleet verdwijnen. Dit zal voor veel meer zelfvertrouwen zorgen zodra de resultaten zichtbaar zijn.
  • Geen irritatie meer van de huid door het scheren
  • Geen last meer van ingegroeide haartjes
  • Gehele gelaat = bovenlip, kin, bakkebaarden, wangen, voorkant nek, tussen de wenkbrauwen en eventueel haarlijn.

Waarom jij voor THE 21st CLINIC kiest:

Veilig en effectief apparatuur

Deskundig personeel

Gratis advies en intake gesprekken

Ruime ervaring in ALLE huidtypes

Laser ontharen Rotterdam, gentle max pro, candela, laserontharing, bikinilijn groot laseren, donkere huid laseren

Intakegesprek

Tijdens het intake gesprek wordt je geïnformeerd laser ontharen, het apparatuur wat wij gebruiken, de voor en nazorg van jouw behandelingen en veel meer. Hier krijg je de ruimte om al jouw vragen te kunnen stellen

De laserbehandeling

Jouw laserspecialist tekent het te behandelen gebied af, om zo nauwkeurig mogelijk te werk te gaan. De Gentle max PRO wordt ingesteld op jouw huidtype en haartype voor de meest effectieve behandeling.

Voorbereiding laserontharing

Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de laserontharing geschoren te zijn. Alleen scheren is toegestaan. Waxen, harsen en epileren mag niet meer uitgevoerd worden tot 3 weken voor de laser behandeling.

Na de behandeling

Na de laserbehandeling dien je voorzichtig om te gaan met de zon en is het belangrijk om je huid goed te verzorgen met eventueel aloe vera gel.

losse behandeling

€80

Eenmalig uitproberen?, of heb je al vaker gelaserd en is dit jouw touch up behandeling? Kies dan voor een losse behandeling.

Afspraak maken
Pakket van 6 behandelingen

€400

Ga je nu starten met laser ontharen en wil je af van ongewenst haargroei in het gelaat? Dat is dit pakket voor jouw!

Nu met de actie 5 + 1 behandeling geheel gratis.

Bij afname van een pakket krijg je een volledig persoonlijk behandelplan, standaard dezelfde behandelaar en kun je nog eens in 2 of maximaal 3 termijnen betalen.

Afspraak maken