Het laserontharing seizoen

By oktober 22, 2022mei 29th, 2023Laser ontharing
Het is prime time voor laserontharing. De wintermaanden zijn de mooiste maanden om heerlijk aan je self-care te werken. Hier is ontharen natuurlijk een onderdeel van.
Tijdens het laserontharing seizoen is het ‘het’ moment om aan laser ontharing te starten. Door nu van start te gaan, kan je voor de zomer haar vrij zijn. Naast het voordeel om deze zomer haarvrij te zijn, is het ook de perfect timing omdat we geen last hebben van sterke UV stralingen.

5 redenen waarom jij moet starten met laseren deze winter 

1. Tijdens de winter maanden zijn de UV stralingen minder sterk, wat dus het pigment van de huid niet kan aantasten. Hierdoor zijn je laser behandelingen effectiever en comfortabeler.
2. In deze maanden beginnen betekent dus ook dat je in de zomer maanden kunt genieten van je super gladde en glanzende huid. Op vakantie geen scheermesjes hoeft mee te nemen en niet hoeft na te denken over ongewenste of geirriteerde haargroei.
3. Koude lucht en verwarming binnenshuis eisen hun tol van de huid. Een doffe en droge huid komt vaak voor tijdens dit seizoen. Laserbehandelingen kunnen de huid verhelderen en revitaliseren.
4. Als je je deze winter een beetje down voelt, kun je misschien je humeur opfleuren door iets voor jezelf te doen. Laserbehandelingen zijn een van onze favoriete vormen van selfcare.
5. Er zit tussen elke laser behandeling gemiddeld 6 weken, hierdoor is het belangrijk om op tijd te starten om dus ook op tijd voor de lente klaar zijn met jou behandelingen en te kunnen genieten van het resultaat.

het laserontharing seizoen

Wil jij ook profiteren van dit seizoen?

Dan hebben wij hier een leuke aanbieding voor jou om van te profiteren!

Start op tijd, want VOL = VOL

Basic

€199

per behandeling

Oksels + bikinilijn groot

+ onderbenen of bovenbenen

Maak hier jou afspraak
Premium

€275

per behandeling

Gezicht + Oksels + bikinilijn groot +

gehele benen + gehele armen

Maak hier jou afspraak

Leave a Reply