Laser ontharing voor de rug & schouders

By februari 5, 2023mei 29th, 2023Laser ontharing
Laser ontharing voor de rug

Laseren met de CANDELA GENTLE MAX PRO

Al na 1 behandeling een egalere huid

Geen huidirritaties meer of ingegroeide haren

Gedag zeggen tegen je scheermesjes!

Altijd dezelfde behandelaar

Je ziet het zelf niet dagelijks maar toch stoor je je eraan. Haartjes op je rug en schouders… Voor veel vrouwen is haar op de rug en het zelf weghalen van het ongewenste haar een groot ongemak.

Laserontharing is de oplossing om hiervan af te komen, waardoor u ook een hoop (huid)irritaties kunt voorkomen. De rug is een gevoelige zone voor huidirritaties, puistjes en ingegroeide haartjes. Om dit te verminderen is het belangrijk dat de haarzakjes hier zorgvuldig worden vernietigd om toekomstige irritatie te voorkomen.

De Candela GentleMax Pro

De Candela GentleMax Pro is de gouden standaard voor laser ontharen. Het staat bekend om een snelle behandeling met een effectief resultaat. De Candela GentleMax Pro is geschikt voor alle huidtypen. Deze laser is een combinatie van de GentleLase Pro en de GentleYAG Pro. De laser werkt met een licht puls die in een korte tijd veel energie afgeeft. Het zorgt er voor dat het haarzakje zo beschadigd wordt, dat het geen nieuw haar meer kan produceren.

Om de warmte van de laser puls aangenamer voor de huid te maken gebruiken wij de DCD huid koelsysteem die speciaal is ontworpen om cosmetische ingrepen te ondersteunen. Tijdens de behandeling spuit de DCD continue koude lucht op de huid. Dit beschermt de huid, maar het zorgt ook voor een comfortabele en verkoelende behandeling. Vanwege de gepatenteerde koelingssysteem is er geen gel nodig en is de behandeling vrij comfortabel.

De GentleLase Pro is een Alexandrite laser met een 755nm golflengte. Met de Alexandrite laser kunnen wij heel gericht fijne en oppervlakkige haren verwijderen. De GentleYag Pro is een Nd:YAG laser met een 1064nm golflengte. De Nd:YAG laser is ideaal voor donkere huidtypes en/of meest diepliggende haarzakjes.

Laser ontharing schouders

Ben je benieuwd of de laser iets voor jou is?

Boek een consult + gratis proefbehandeling!

Resultaat

De Gentle MAX PRO laser is geschikt voor de fijnere en lichtere haartjes. Hierdoor kan dus de rug en/of schouders op de juiste manier ook behandelt worden. Na iedere behandeling zullen de haren minder en dunner worden. Gemiddeld zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig. Het aantal benodigde behandelingen is onder andere afhankelijk van de haar- en huidskleur en de locatie waar de haren zich bevinden.

Het is mogelijk dat er zich onder invloed van onder andere hormonen in de loop der jaren nieuwe haren ontwikkelen. U kunt dan onderhoudsbehandelingen nemen om hier ook vanaf te komen.

Tarieven

Onderrug                                             €80,-

Schouders                                            €50,-

Hele rug                                               €125,-

Rug + schouders                                €175,-

Heb je meer vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Laat hier jou bericht achter en één van onze specialisten neemt contact met jou op!